Νίκος Γιώργος Παπουτσίδης “Τρόπαιον Ίστημι”

7 ΜΑΡΤΙΟΥ - 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

«Μία έκθεση δεν είναι απλά μία ευκαιρία να δει ο ένας τον άλλον, ούτε είναι ένα προσωπικό - κοινωνικό γεγονός είναι κάτι πιο σοβαρό. Είναι μία καλλιτεχνική εκδήλωση. Και επειδή νομίζω ότι η έκθεση αυτή αξίζει, αν την προσέξετε λίγο, ξεκινώντας από τα σχέδια και προσέχοντας αρχικά τα πιο μικρά γλυπτά και στην συνέχεια τα πιο μεγάλα θα διαπιστώσετε ότι είναι και  πρωτότυπα αλλά και εξομολογητικά».

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία  τα εγκαίνια της έκθεσης γλυπτικής με τίτλο «Τρόπαιον ίστημι», του Νίκου Γιώργου Παπουτσίδηστην γκαλερί Εικαστικός Κύκλος Sianti. Το παρόν έδωσαν ξεχωριστές παρουσίες από το καλλιτεχνικό &  δημοσιογραφικό κόσμο καθώς και πλήθος φίλων της τέχνης.Πολλοί ήταν και οι  φίλοι της τέχνης που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ανάμεσα τους οι:  Ηλιοπούλου Άννυ, Κυριακίδης Παύλος, Μεσάλας Κώστας, Μητσοτάκη Χαρά, Νταλάρα Άννα, Ράπτη Παρί, Σβυριάδη Μαρίζα & Δημητριάδης Γιάννης. Τέλος, την λαμπερή βραδιά των εγκαινίων τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους οι γκαλερίστες: Αγγελοπούλου Τίτη, Γαϊτάνη Σοφία, Καρτάλος Γιώργος, Οικ. Λεφάκη & Σπινάρη Τατιάνα καθώς και οι  δημοσιογράφοι: Αυγερινοπούλου Μαίρη, Γκοσμάνης Δημήτρης & Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

 

Ο κριτικός τέχνης Μάνος Στεφανίδης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης του Νίκου Γιώργου Παπουτσίδη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μία έκθεση δεν είναι απλά μία ευκαιρία να δει ο ένας τον άλλον, ούτε είναι ένα προσωπικό – κοινωνικό γεγονός είναι κάτι πιο σοβαρό. Είναι μία καλλιτεχνική εκδήλωση. Και επειδή νομίζω ότι η έκθεση αυτή αξίζει, αν την προσέξετε λίγο, ξεκινώντας από τα σχέδια και προσέχοντας αρχικά τα πιο μικρά γλυπτά και στην συνέχεια τα πιο μεγάλα θα διαπιστώσετε ότι είναι και  πρωτότυπα αλλά και εξομολογητικά».

 

Μεταξύ των καλεσμένων που τίμησαν την έκθεση  μέχρι αργά το βράδυ ξεχώρισαν οι ζωγράφοι: 

Άγγελος, Αντωναρόπουλος Χρήστος,  Παπαθεοδώρου Βαλυράκη Μίνα,  Βαλυράκης Γιάννης, Δεσύπρη Μάρα, Δρούγκας Αχιλλέας, Καστρινάκης  Αντώνης, Κούκος Δημήτρης, Μάτσα Αλίνα, Παπαϊωάννου Χριστίνα, Σιάγκρης Παναγιώτης, Σταθόπουλος Γιώργος, Τόλης Κωνσταντίνος & οι σχεδιαστές μόδας: Παύλος Κυριακίδης, Λάσκαρης, Χάρης & Άγγελος.

 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.


Φωτογραφίες Έκθεσης


Κατάλογος

Fullscreen Mode

Βίντεο



Φωτογραφίες Εγκαινιών


Έγραψαν για εμάς