Μικρά Ζωγραφικά 2017-2018

9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 - 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti γιορτάζει τα γενέθλια του νέου του χώρου και σας προσκαλεί στην καθιερωμένη, ετήσια έκθεση «Μικρά Ζωγραφικά», αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο μια συναρπαστική χρονιά και υποδεχόμενος τη νέα.

Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti γιορτάζει τα γενέθλια του νέου του χώρου και σας προσκαλεί στην καθιερωμένη, ετήσια έκθεση «Μικρά Ζωγραφικά», αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο μια συναρπαστική χρονιά και υποδεχόμενος τη νέα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

 

Στην έκθεση, η οποία πλέον αποτελεί παράδοση για τον Εικαστικό Κύκλο Sianti παρουσιάζονται έργα μικρών διαστάσεων παλιών και νέων συνεργατών του Εικαστικού Κύκλου Sianti με στόχο να γεμίσουν οι ημέρες των εορτών με χρώματα και ευχές.

Συμμετέχουν 26 εικαστικοί, με παλαιότερα αλλά και νέα έργα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκθεση, αντιπροσωπεύοντας όλες τις τάσεις της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας, σε μία ξεχωριστή «συνεύρεση» που αποτελεί πλέον θεσμό για τις εορταστικές ημέρες δίνοντας νέα έννοια στην φράση «εικαστικό δώρο» για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν.

Συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί:

Π. Αγγελίδης, Α. Απέργης, Μ. Βαλυράκη, Γ. Βαλυράκης, Κ. Βαρώτσος, Σ. Βασιλείου, Μ. Βένιος, Χ. Καράς, Σ. Δασκαλάκης, Δ. Κούκος, Δ. Κοκκινίδης, Θ. Λάλας, Μ. Μακρουλάκης, Α. Νικολάου,  Η. Παπανικολάου, Μ. Σαριδάκης, Π. Σιάγκρης, Σ. Σορόγκας, Β. Σπεράντζας, Κ. Σπυριούνης, Γ. Σταθόπουλος, Κ. Τόλης, Γ. Τσαρούχης, Μ. Χάρος, Α. Φασιανός , Cacao Rocks, και Α. Στοΐδης.


Φωτογραφίες Έκθεσης


Κατάλογος

Fullscreen Mode

Βίντεο



Φωτογραφίες Εγκαινιών