ΜΙΚΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΓΑ 2020-2021

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 - 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Παρουσιάστηκαν έργα τα περισσότερα διαστάσεων 30Χ30 εκ. νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών με στόχο να γεμίσουν τις ημέρες των εορτών με χρώματα και ευχές.

O Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery στο τέλος μιας δύσκολης αλλά άκρως δημιουργικής χρονιάς, διοργάνωσε την έκθεση-θεσμό, τώρα πια, τα «Μικρά Ζωγραφικά Έργα 2020» δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φιλότεχνους να θαυμάσουν και να αποκτήσουν έργα μικρών διαστάσεων αλλά μεγάλων δημιουργών. Παρουσιάστηκαν έργα τα περισσότερα διαστάσεων 30×30 εκ. νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών με στόχο να γεμίσουν τις ημέρες των εορτών με χρώματα και ευχές.

 

Συμμετέχουν οι ζωγράφοι :  Χρήστος Αντωναρόπουλος, Γιάννης Βαλυράκης, Βενιός Μάρκος, Δημήτρης Κούκος, Θανάσης Λάλας, Μπελιβανάκη Λίλα, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Παπαϊωάννου Χριστίνα,  Βασίλης Πέρρος, Παναγιώτης Σιάγκρης, Σωτήρης Σόρογκας, Κώστας Σπυριούνης, Γιώργος Σταθόπουλος, Στοΐδης Άρις,  Κωνσταντίνος Τόλης, Δήμητρα Χανιώτη, Χαντζαράς Απόστολος, Μανώλης Χάρος, Cacao Rocks.

 

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να ήταν διαφορετικά, όμως, η μαγεία τους μας υπενθύμισε όσα όμορφα μπορούμε να κάνουμε. Τιμήσαμε και φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων δείχνοντας τη στήριξή μας σε όσους ζουν σε δύσκολες συνθήκες και απλώσαμε το χέρι σε όσους το χρειάζονται.Έτσι, η γκαλερί μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έδειξε την αγάπη της στα Παιδικά Χωριά SOS δίνοντας το 5% των εσόδων από την κάθε πώληση που πραγματοποιήθηκε από 10 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου 2021. Ο καθένας από εσάς με κάθε αγορά έλαβε μια προσωπική επιστολή από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας με το μέρος των χρημάτων που προσέφερε σε αυτή την προσπάθεια. Εσείς προσφέρετε την στήριξή σας κι εμείς την υλοποιήσαμε δίνοντας ένα μέρος της στα παιδιά! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάναμε τη δύσκολη καθημερινότητα αυτών των παιδιών λίγο πιο εύκολη γεμίζοντάς την με χαμόγελο και ελπίδα να ζήσουν τα όνειρά τους.


Φωτογραφίες Έκθεσης