Μικρά Ζωγραφικά Έργα 2018

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Στο τέλος μίας ακόμη συναρπαστικής χρονιάς, γεμάτη συγκινήσεις και μεγάλα εικαστικά γεγονότα, η γκαλερί μας, κλείνοντας δύο χρόνια στο νέο της χώρο, δίνει για άλλη μια φορά την ευκαιρία στους φιλότεχνους να θαυμάσουν και να αποκτήσουν έργα μικρών διαστάσεων- μεγάλων δημιουργών.

Τα «Μικρά Ζωγραφικά έργα», είναι πλέον συνδεδεμένα με τα Χριστούγεννα και την έννοια του δώρου και της ηθικής ανταμοιβής της προσφοράς. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα αποτελούν μια εποχή με έντονο συμβολισμό. Μέσα από τα έργα 25 καλλιτεχνών – νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών του Εικαστικού Κύκλου Sianti, διαστάσεων 30×30 τα περισσότερα, το κοινό θα έρθει σε επαφή με ένα πλήθος διαφορετικών τεχνικών.

 

«Η τέχνη είναι ο πιο σύντομος δρόμος από τον έναν άνθρωπο στον άλλο» είχε πει ο Γάλλος φιλόσοφος Ροζέ Γκαρωντύ, και ο Εικαστικός Κύκλος Sianti, διοργανώνει την ετήσια καθιερωμένη έκθεσή του «Μικρά ζωγραφικά έργα», φέρνοντας όλους μας σε επαφή τόσο με την τέχνη όσο και με τον συνάνθρωπο. Στο τέλος μίας ακόμη συναρπαστικής χρονιάς, γεμάτη συγκινήσεις και μεγάλα εικαστικά γεγονότα, ο Εικαστικός Κύκλος Sianti, κλείνοντας δύο χρόνια στο νέο του χώρο, δίνει για άλλη μια φορά την ευκαιρία στους φιλότεχνους να θαυμάσουν και να αποκτήσουν έργα μικρών διαστάσεων- μεγάλων δημιουργών.

 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να προμηθεύεται λαχνούς των 10 ευρώ για να πάρει μέρος στην κλήρωση ένος έργου διαστάσεων 40×40εκ. της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη. Στις 12 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί live παρουσία ενός εκπροσώπου από τα Παιδικά Χωριά SOS. Τα Χριστούγεννα είναι εποχή προσφοράς,  έτσι και φέτος ο Εικαστικός Κύκλος Sianti σε συνεργασία με την Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη θα δώσουν όλα τα έσοδα των λαχνών στα Παιδικά Χωριά SOS, παρουσία της Άννης Κατσούλη.

 

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Π.Αγγελίδης, Γ.Βαλυράκης, Δ.Βλάσσης, Κ.Βαρώτσος, Σ.Δασκαλάκης, Ε.Κακαράτζα, Δ.Κούκος, Δ.Κοκκινίδης, Σ.Κοσμίδου, Λ.Μπελιβανάκη,Σ.Μπατσιάνας, Θ.Λάλας, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Ν.Παπουτσίδης, Χ.Παπαιωάννου, Η.Παπανικολάου, Π.Σιάγκρης, Σ.Σόρογκας, Β.Σπεράντζας, Κ.Σπυριούνης, Γ.Σταθόπουλος, Κ.Τόλης, Μ.Χάρος, Cacao Rocks.


Φωτογραφίες Έκθεσης


Κατάλογος

Fullscreen Mode

ΒίντεοΦωτογραφίες Εγκαινιών